divendres, 2 de novembre del 2012

The Hundred Islands National Park

Ja que l'opció més caribenya de Filipines quedava descartada pel Sebas i n'Adela, van decidir anar a visitar el Parc Nacional de Hundred Islands, una zona a la costa oest de Luzon. La característica principal d'aquest parc nacional són les més de cent illes que hi ha a prop de la població d'Alaminos, les quals es poden visitar, banyar-se, fer snorkel (banyar-se amb el tub i els patos, vaja...). Tenint en compte que som al novembre i aquí les temperatures son prou altes com per banyar-se sembla una alternativa genial!

N'Adela i en Sebas són uns trempats! Enlloc de buscar un hostalet o un alberg per quedar-s'hi van decidir buscar algú particular que els allotgés uns quants dies. Trobaren una al·lota de CouchSurfing que vivia a Calasiao, a prop de Dagupan. Ara us queda més clar, no? :) A dues hores d'Alaminos i el Parc Nacional. Na Vidyia els acollí a ca seva on viu amb els seus pares, uns germans, nebots, gossos i mainaderes. A casa seva s'hi trobava un temple Hare Krishna, així que l'experiència i l'aprenentatge per a tots fou enorme!

La casa-temple i el jardí.
El Hundred Islands National Park no és un lloc tan turístic com altres zones de les Filipines i en Sebas i n'Adela es trobaren més turistes nacionals que no pas d'arreu. Els serveis d'allà també mancaven d'una organització que es pot trobar a altres destins del país. Tot i així, aquells dos feren un tour amb barqueta per l'arxipèlag mentre que na Pupuça i jo ens quedàrem guardant les motxilles a una cabanyeta de fusta i palmes de cocoter gestionat per un britànic.

Navegant per l'arxipèlag de Hundred Islands National Park
Proper destí: Vietnam!

PD: Recordeu que podeu veure més fotos de les Filipines aquí.

2 comentaris:

  1. Guauuuuu, però quantes aventures!! Quina passada nois. Us seguim sempre que feu alguna entrada al blog però volem més!!! Les fotos espectaculars.
    Una abraçada (família Sans)

    ResponElimina
  2. Gràcies família Sans Fornells! :) Noltros també volem més fotos de sa petita de sa casa!!! (via email o whatsapp, no cal que sigui al blog) :) Petons i abraçades per a tothom!

    ResponElimina

Gràcies per pensar amb noltros!! :)