divendres, 15 de febrer del 2013

Més típic que un cangur? Una barbecue!

Hom pensa en l'Òpera de Sydney, els cangurs i koales, la Gran Barrera de Corall, l'Uluṟu (la muntanya enmig del desert) o el rugbi però fins que no es gaudeix d'una barbacoa no es pot assaborir l'autèntic esperit australià! Les BBQ i els picnics són l'esport nacional.

Però no només. Melbourne és una ciutat gran amb prop de 4 milions d'habitants. I l'estiu convida a gaudir del carrer i dels espais oberts. Doncs la primera experiència gourmet fou a un Night Market al Mercat Victòria, tot i que tancaren a les vuit del vespre... Tot ple de paradetes de menjar internacional i algun d'autòcton, com la barbacoa de cangur, de cocodril i d'estruç. El menjar tipical Spanish estava representat per una paella gegant, fideuà, sangria i els tan apreciats Spanish Doughnuts, també coneguts com xurros.

Ens partiríem cada vegada davant d'aquest cartell si fos a ca nostra!

Dia 26 de gener és el Dia d'Austràlia.

Gent de la countryside. Nyam!

Què bé, què bé! Tanta fulla d'eucaliptus m'estava començant a cansar. Un altre dia la gent de CouchSurfing de Melbourne organitzà un picnic per la diada nacional australiana, la qual és celebrada per una banda, i criticada per les comunitats aborígens australianes i associacions pel seu suport, doncs no tenen gaire que celebrar (com el Día de la Hispanidad pels americans). Per aquell dia la ubicació fou uns jardins, els Botanical Garden, espectaculars al centre de Melbourne. Més fato!

Aquí... fent una cerveseta.

CouchSurfing a Melbourne.

Ep ep! Vos he dit que aquí la gent fa barbacoes. Heu de sabre que n'Adela i en Sebas estaven com a bojos menjant i se n'oblidaven de fer fotos! Però un dia vaig agafar la càmera i els vaig enxampar en acció un dia que la nostra amiga Fatima organitzà una BBQ a casa seva. Na Fatima és una al·lota francesa de CS que coneguérem gràcies al Rukmal (això sembla un culebrón, ja vos parlaré d'ell més endavant) i que havia fet un Erasmus a Múrcia. Què vos sembla això? :) Més endavant na Fatima mos va acollir una setmana a ca seva i de tot cor sé que en Sebas i n'Adela els agradaria trobar-se amb ella a la seva tornada.

Mestres barbacoers.

Celebrant l'aniversari de na Fatima amb gent de Nova Zelanda, Brunei, Corea, Colòmbia, EUA i Guatemala

Senyores i senyors, tot això està molt bé, però on hi hagi un pa amb oli (aka pa amb tomàquet) amb truita o fulles d'eucaliptus ja hi pot haver BBQs, picnics i demés!

Una de les mil truites que aquell parell ha cuinat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per pensar amb noltros!! :)